• Kundeservice: +45 52340087
  • Fri levering over 499
  • 5000+ varer på lager

Hvilket vinglas giver dig den mest optimale smag?

Oprettet d. under Inspiration

Hvilket vinglas giver dig den mest optimale smag?

 

Det kan måske være lidt svært at forstå hvorfor det ene vinglas skulle være bedre end det andet til en specifik vin. De fleste mennesker har højst sandynligt kun et sæt eller to sæt, som de bruger til alle slags vin, og dette er i mange tilfælde rigeligt. Hvis du derimod er en vinentusiast vil du måske tage din passion til et andet niveau ved at købe et sæt til hver vintype du vil servere. Du behøver dog ikke være en vinentusiast for at få noget ud af dette indlæg. Det kan være du har undret dig over de forskellige vinglas vi sælger, eller det kan også være at du skal til at købe et vinglassæt, og derfor gerne vil være informeret inden dit køb. Hvis du elsker at drikke Merlot vin og hovedsageligt drikker denne vintype, kunne et godt valg for dig f.eks. være Luigi Bormiolis Prestige rødvinsglas specialudviklet til Merlot. 

 

Rødvinsglas

Cabernet

Hvis man er til et godt glas Cabernet i ny og næ, så vil det være oplagt at finde frem til et vinglas der er udviklet til denne type vin, da disse vinglas er udviklet til at forøge vinens aromatiske duft. Blandt alle rødvinsglas er Cabernet glas nogle af de højeste, og kan ved hjælp af deres form fokusere duften og derved forstærke den, som helt sikkert vil gøre det til en oplevelse at drikke af dem. Midten af vinglasset er bredt, som giver vinen muligheden for at ånde ordentligt.

 

For den bedste oplevelse skal man passe på med at overfylde glasset, da den bedste måde at optimere smagen, duften og fornøjelsen af vinen, er at hælde mindre portioner op i glasset ad gangen. Vi forstår dog godt, hvis det kan være svært, især fordi glasset er så stort, men en god huskeregel er at man aldrig skal fylde over det bredeste stykke af glassets bowle.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar