• Kundeservice: +45 25 94 93 92
  • Fri levering over 499 kroner
  • Fragt fra 19 kroner. Fri afhentning på lager.
  • Betalingskort, Mobilepay, Anyday, m.fl.

Om os

 

Hos Kicin fokuserer vi ikke blot på kvalitetsvarer til rimelige priser, men vi fokuserer samtidigt på at give vores kunder den bedst mulige købsoplevelse.

 

Vi tilbyder en lang række kvalitetsvarer, du kender fra hele Europa, såsom fransk stel fra Pillivuit, italienske glas fra Luigi Bormioli samt smukt portugisisk keramik fra Costa Nova. Dette er blot  for at opliste få mærker blandt mange flere. Du skal derfor ikke frygte, at kvaliteten vil svigte dig.

Endvidere har vi et mindre – men meget varieret – udvalg af dansk kaffe og te fra Østerlandsk Tehus. Det store udvalg af kvalitetskaffe og -te, med ingredienser lige fra Sydamerika til Østasien, vil aldrig skuffe med at bringe dine sanser på en eksotisk rejse.

Vi tilsigter konstant at udvide vores sortiment, hvorfor der løbende vil komme mange flere mærkevarer med samme høje kvalitet.

 

Da det både skal være hyggeligt, sjovt og lærerigt at handle på nettet, skriver vi desuden løbende informative artikler, der kan indeholde alt fra gode råd i køkkenet helt til lækre opskrifter fra hele verdenen.

 

Da vi har stor fokus på, at du som kunde, altid får opfyldt dine behov, står vi altid til rådighed til at besvare ethvert spørgsmål du end måtte have. Ligeledes vil vi altid forsøge at opfylde enhver forespørgsel, hvorfor du blot skal skrive, hvorefter vi vil se om der kan findes en løsning.

Hos Kicin mener vi yderligere, at tryghed er af væsentlig betydning, når man beslutter sig for at handle kvalitetsvarer online. For at give dig bedst mulig tryghed, kan vi stolt annoncere med, at vi er godkendt af Tryghedsmærket, hvilket sikrer, at du som forbruger, ikke skal være bange for at blive snydt ved at handle med os. 

 

Tøv ikke med at komme med feedback, såfremt du ønsker noget skal være bedre. Vi ønsker som nævnt altid at give den bedst mulige kundeoplevelse.

 

 

Med venlig hilsen 

 

Teamet bag Kicin